Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σκληραίνει η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – Δημοτικής Αρχής με φόντο τα ΤΕΙ!


από: www.e-kefalonia.net

Απάντηση στο πρωινό δελτίο τύπου του Δήμου εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς ανεβάζοντας το πολίτικο θερμόμετρο αλλά και τη κόντρα με τη δημοτική αρχή με φόντο το ΤΕΙ. Μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ¨η δημοτική αρχή αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον εκπρόσωπο του επαγγελματικού κόσμου της πόλης και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Κεφαλονιάς  και στους εκπροσώπους των κινημάτων της πόλης «Πρωτοβουλία Πολιτών» και «Μέτωπο Κεφαλλήνων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Την παραπάνω τακτική ακολουθεί το γραφείο τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς και προκειμένου να βγεί από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται δεν διστάζει να παραποιήσει την αλήθεια , ισχυριζόμενο ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μιλήσει στην συγκέντρωση της πλατείας εκπρόσωπος του κόμματος, κι επειδή δεν του δόθηκε ο λόγος , γι’ αυτό διαμαρτύρεται!
Η αλήθεια είναι μία και μόνη και δεν μπορεί να την κρύψει ο Δήμος Κεφαλονιάς: αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον εκπρόσωπο του επαγγελματικού κόσμου της πόλης και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του
Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Κεφαλονιάς  και στους εκπροσώπους των κινημάτων της πόλης «Πρωτοβουλία Πολιτών» και «Μέτωπο Κεφαλλήνων». Ας κάνει τον κόπο το γραφείο τύπου να ρωτήσει τους δύο α/δημάρχους που ήταν παρόντες!
Αυτήν την απαράδεκτη λογοκριτική συμπεριφορά του Δήμου αποκάλυψε και στηλίτευσε σε σχετική  ανακοίνωση της η ΝΣΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Φοβάται την ετυμηγορία των πολιτών αυτού του τόπου ο Δήμος Κεφαλονιάς, φοβάται την αποκάλυψη των δικών του ευθυνών!
Δεν ήθελε να ακουστεί στις χιλιάδες των συγκεντρωμένων ότι ο Δήμος και ο δήμαρχος δεν έκαναν το παραμικρό όλο το προηγούμενο διάστημα για να δώσουν ώθηση στα εδώ τμήματα του ΤΕΙ.
Δεν ήθελε να ακουστεί ότι ο δήμαρχος της έδρας του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ δεν πήρε καμία πρωτοβουλία όλο το προηγούμενο διάστημα για να ενισχύσει το κύρος και την αξιοπιστία του ιδρύματος.
Δεν ήθελε να ακουστεί ότι ο Δήμος και ο δήμαρχος εξακολουθούν ακόμη και τώρα να στηρίζουν και δεν καταδικάζουν  τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης που είναι υπεύθυνες και για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ που  διαλύει το ΤΕΙ, ενώ την ίδια στιγμή χύνουν ..κροκοδείλια δάκρυα για το … κακό που μας βρήκε.
Πότε λέει την αλήθεια άραγε;
Ας μην ματαιοπονεί ο Δήμος Κεφαλονιάς! Οι πολίτες αυτού του νησιού τα γνωρίζουν όλα αυτά και δεν ξεγελιούνται ούτε λογοκρίνονται.
Η ΝΣΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν περιμένει να λάβει τα εύσημα από το Δήμο Κεφαλονιάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για να μην ιδιωτικοποιηθεί η διαχείριση των απορριμμάτων, ο Δήμος το προωθεί σε βάρος των πολιτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για να μην ερημωθεί η περιφέρεια του Δήμου και να μην κλείσουν τα παραρτήματα των υπηρεσιών, ο Δήμος όχι μόνο αδιαφορεί  αλλά  κλείνει ο ίδιος υπηρεσίες όπως την πολεοδομία στο Ληξούρι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για την απόκρουση των συνεπειών του «Καλλικράτη» και των μνημονίων,  ο Δήμος είναι το μακρύ χέρι αυτής της βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής στην Κεφαλονιά.
Η ΝΣΕ  Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια τον δίκαιο αγώνα των φοιτητών, της νεολαίας και της μεγάλης ριζοσπαστικής πλειοψηφίας των πολιτών αυτού του τόπου για την εδραίωση και αναβάθμιση του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ.
Θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τις σοβαρές πολιτικές ευθύνες που βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανιστόρητες προθέσεις της συγκυβέρνησης, θα συνεχίσει να οργανώνει την πάλη του λαού μας για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και των πολιτικών της."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου